facebook dataset

Verover mindset

Alles in ons leven gebeurt met een reden, ook al zien we dat niet altijd meteen. Vaak zijn we geneigd om gebeurtenissen als willekeurig of oneerlijk te ervaren, vooral als ze pijnlijk of uitdagend zijn. Maar als we dieper kijken, ontdekken we dat ons onderbewustzijn een cruciale rol speelt in het creëren van onze werkelijkheid. Onze gedachten, overtuigingen, en diepgewortelde emoties sturen ons leven op een onzichtbare manier.

Ons onderbewustzijn is als een krachtige magneet. Het trekt situaties, mensen en omstandigheden aan die resoneren met onze innerlijke wereld. Dit betekent dat gebeurtenissen in ons leven vaak een weerspiegeling zijn van wat er zich diep vanbinnen afspeelt. Maar omdat deze overtuigingen vaak onbewust zijn, begrijpen we niet altijd waarom bepaalde dingen gebeuren.

Zoek de zegening, dan vind je genezing

Zodra we bereid zijn om dieper te kijken en te begrijpen wat ons onderbewustzijn ons probeert te vertellen, krijgen we de kracht om verandering te creëren. Door bewust te worden van onze gedachten, angsten en overtuigingen, kunnen we pas écht genezen. Wanneer we de Verover mindset omarmen, ontdekken we de zegening achter de ziekte of andere rampzalige gebeurtenissen en krijgen we een nieuw perspectief op ons leven. We zien dat niets toevallig gebeurt. Alles heeft een reden… Als we dieper kijken naar de reden waarom dingen in ons leven gebeuren, ontdekken we vaak dat er achter elke gebeurtenis een waardevolle les of kans schuilt. Ontdek de zegening en je genezing zal volgen.

Praktisch

Als gediplomeerd therapeute bied ik jou een luisterend oor en een diepgaand proces van zelfonderzoek aan de hand van een checklist die ik uit mijn eigen ervaring van zelfgenezing heb ontwikkeld. Ik help je bij het ontdekken van de onderliggende oorzaken van je klachten, of dat nu lichamelijke aandoeningen, pijn of andere vormen van ongemak zijn.

Tijdens het consult maak ik een overzicht van de aandoeningen of gebeurtenissen die je ervaart. Hierbij schrijf ik de mogelijke oorzaken, betekenissen en verbanden uit, zodat we samen het grotere plaatje kunnen begrijpen. Als je bij mij de Verover jezelf-opleiding hebt gevolgd en je hebt de oefeningen gedaan, stel ik voor dat je jouw antwoorden meeneemt. Als je de opleiding niet hebt gevolgd, beginnen we bij de basis en bouwen we alles gestructureerd. Het is de bedoeling dat je een totaalbeeld krijgt van je onderbewuste angsten, negatieve overtuigingen, ‘negatieve’ schaduwkanten en de achterliggende redenen van je aandoening(en) zodat je een positieve visie ontwikkelt en de zegening vindt.

Soms is er meer tijd nodig om tot de kern te komen; dan neem ik de tijd om na te denken, te mediteren en te reflecteren over wat zich heeft aangediend. In dergelijke gevallen kan het consult worden opgedeeld in twee sessies, zodat we alle aspecten zorgvuldig kunnen behandelen. Mijn doel is om je te begeleiden in het vinden van duurzame genezing en innerlijke rust, door niet alleen naar de symptomen te kijken, maar ook naar de diepere oorzaken die vaak onbewust meespelen.

Standaardconsult: 245,- (2 à 3 uur)

Ik wil een afspraak

* Verplicht veld

Over mij

Ik heb mezelf genezen van een ongeneeslijke, erfelijke huidaandoening ‘Keratosis Pilaris’ die meer dan 35 jaar mijn leven heeft overheerst. Bovendien werd ik in mijn vroege twintiger jaren geconfronteerd met de uitdagende diagnose CVS, het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS). Ik had last van fysische en emotionele uitputting, chronische maag- en darmklachten, een glutenintolerantie en dagelijkse koorts. Ik zat gevangen in minderwaardigheidscomplexen die mijn zelfbeeld vertroebelden. Ik was een wrak. Mijn buitenwereld was een reflectie van mijn binnenwereld: ellende en financiële armoede teisterden zowat mijn hele leven.

Na een zoektocht van 25 jaar vielen alle puzzelstukjes op z’n plaats. Ik dook in mijn onderbewustzijn om verkeerde overtuigingen en onderbewuste angsten op te sporen. Ik ontdekte de oorzaak achter mijn huidziekte en andere klachten. Ik begon mijn onderbewustzijn opnieuw te programmeren met behulp van affirmaties en visualisaties om een gezonde mindset te bevorderen. 

Intussen ben ik volledig genezen. Mijn inzichten hebben mij niet alleen geholpen mijn gezondheid te herstellen, maar hebben ook mijn streven naar een positieve mindset en inzicht in de onbegrensde mogelijkheden van de mind aangewakkerd. Als gediplomeerd therapeute en trainer op vlak van mindset ben ik toegewijd aan het ondersteunen van iedereen die duurzaam wil genezen. Ik geloof sterk in de kracht van gedachten om jezelf te genezen en meer succes, overvloed, voldoening en geluk te ervaren op zowel privé als zakelijk vlak.