Brug tussen Twee Werelden

Contact &
Afspraak boeken

Ik help je graag verder

Contact of Workshop reserveren  Direct

  Enkele praktische zaken

  Parkeermogelijkheden
  Gezien de beperkte én betalende parkeercapaciteit van de Kapucijnenvest heb je twee andere mogelijkheden.
  Je kan gratis parkeren op de parking ‘De Mol’ (Aarschotsesteenweg 2, 2500 Lier). Je moet nog wel een vijftal minuutjes wandelen door het mooie Lier.
  Je kan betalend parkeren op de parking ‘Grote Markt’ (Florent Van Cauwenberghstraat 15, 2500 Lier). Je neemt de lift of de trap tot het gelijkvloers. Als je buiten komt, ga je naar links. Deze straat is de Kapucijnenvest. Schuin links aan de overkant vind je mijn zaak.

  Gelieve tijdig aanwezig te zijn.
  Als je te vroeg bent, kan je in het bruisende Lier een wandelingetje maken of iets nuttigen in de vele horecazaken gelegen op het Zimmerplein en de Grote Markt. Als je toch te laat bent, dan zou ik het waarderen dat je mij een seintje geeft op 0468/22.53.62.

  Afspraken die worden afgezegd
  Ik heb erg veel begrip voor onvoorziene omstandigheden. In het leven hebben we zeker niet alles in de hand. Maar bij een laattijdige verwittiging ben ik niet meer in de mogelijkheid om mijn agenda aan te passen. Vanuit zakelijk standpunt ben ik dan ook genoodzaakt om een laattijdige annulatiekost aan te rekenen.

  • 48 uur voor de afspraak: geen kosten
  • 48 uur – 24 uur voor de afspraak: helft van de consultatieprijs
  • Binnen 24 uur voor de afspraak: volledige consultatieprijs
  • Niet opdagen zonder te verwittigen: volledige consultatieprijs

  Als je klikt op ‘Verzend’ gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van Brug tussen Twee Werelden. Je gaat er ook mee akkoord dat we je persoonlijke gegevens mogen gebruiken om jouw vraag beter te kunnen beantwoorden. Deze informatie zal nooit gebruikt worden voor andere doeleinden en om te verdelen naar derde partijen.

  Kwalitatieve opleidingen

  Mijn workshops

  Innerlijke leiding

  Innerlijke leiding

  Jouw intuïtie, je zesde zintuig, weet dingen zonder te weten waarom je het weet. Jouw innerlijk stemmetje kan je adviseren of waarschuwen, maar je moet je wel bewust zijn van je gedachten en gevoel.

  Lees meer
  Tekens van het Universum

  Tekens van het Universum

  Het Universum stuurt je ’tekens’ als antwoord op je vragen. Je ontvangt steeds leiding van het Universum, maar je moet je bewust zijn van deze boodschappen…

  Lees meer
  Kaartleggen met Tarot

  Kaartleggen met Tarot

  Deze cursus is voor iedereen die wil leren kaartleggen met Tarot. Een reis door de Tarot leidt tot een ware ontdekking van jezelf. Je ontwikkelt bovendien je intuïtie.

  Lees meer
  Kaartleggen met Lenormand

  Kaartleggen met Lenormand

  Deze workshop is voor iedereen die wil leren kaartleggen met de Lenormand kaarten. Je krijgt inzicht in jezelf, in je situatie en je ontwikkelt bovendien ineens je intuïtie.

  Lees meer

  Schrijf je steeds tijdig in voor onze workshops. Plaatsen zijn beperkt omdat we een goede service wensen te bieden. Kwaliteit gaat boven kwantiteit!