+31468225362 nathalie@equivida.be

Brug naar Intuïtief Bewustzijn

Zonneroosje (Rock Rose)

Zonneroosje is de remedie bij paniek, grote angst, ongeluk, dreigende omstanigheden,… Bij het meemaken van iets dat je uit het lood slaat, bij het vernemen van slecht nieuws of van iets waardoor je diep aangegrepen wordt.

Maskerbloem (Mimulus)

Maskerbloem wordt toegepast bij angst voor alles wat ons kan overkomen, de gewone alledaagse angsten. Schrik voor iets heel concreets, met een duidelijke oorzaak of reden, maar waar je misschien niet durft voor uitkomen. Ook voor verlegen, teruggetrokken, aarzelende mensen die onvoldoende durven opkomen voor zichzelf.

Kerspruim (Cherry Plum)

Kerspruim wordt gebruikt bij de angst om de situatie niet meer in de hand te hebben, en de controle over jezelf of anderen te verliezen. Angst om dingen te doen of woorden te zeggen waarvan je weet dat ze beter niet gedaan of gezegd worden, omdat de gevolgen ernstig kunnen zijn..

Ratelpopulier (Aspen)

Ratelpopulier is de remedie bij grote ongerustheid, bange voorgevoelens, angst om in iets betrokken te raken dat je niet graag hebt. Angsten waarvan je de oorzaak niet kent. Het gaat hier om vage angsten, waarvoor je geen verklaring of geen reden kunt geven.

Rode kastanje (Red Chestnut)

Rode Kastanje wordt ingezet bij overbezorgdheid en angst voor anderen, in het bijzonder voor geliefden. Angst dat anderen iets ergs zal overkomen. Zo bezorgd voor het geluk en het welzijn van anderen dat je gevoelens van angst zowel voor hen als voor jezelf schadelijk kunnen zijn.