Alles over healing, bewustzijn, kaartleggen, workshops

Contact met overleden dierbaren

Contact met overleden dierbaren

Het overlijden van een geliefde dierbare laat je achter met een immense leegte, gemis en verdriet. Vroeg of laat moeten we afscheid nemen van onze dierbaren en dat doet pijn. Hoewel ons fysiek lichaam sterft, ‘leven’ we wel energetisch verder. De dood is slechts een overgang van een dichte energetische aardse werkelijkheid naar een hogere energetische werkelijkheid, een andere en hogere energievibratie. Je kan je geliefden niet meer knuffelen, je kan niet zomaar je telefoon even nemen om af te spreken, je blijft achter met vraagtekens, je voelt je eenzaam en verdrietig. Toch is er ‘leven’ na de dood. We ‘leven’ verder na dit leven, in een andere ‘dimensie’.

Mensen die je graag hebt gezien en waarmee je een liefdevolle verbinding hebt gehad in je leven, komen al eens goedendag zeggen, gewoon om je te laten weten dat ze bij je zijn en over je waken. Door hun aanwezigheid kenbaar te maken, willen ze je laten weten dat ze er nog steeds zijn. Ze willen helemaal niet dat je verdrietig bent. Ze leven immers op een plaats waar ze bevrijd zijn van hun eigen ego en zorgen, gehuld in licht en liefde. Ze hebben misschien nog wel ‘aardse’ zaken af te handelen. Dit kan een reden zijn waarom ze je bepaalde boodschappen sturen. Er zijn tal van redenen waarom overleden dierbaren contact met je proberen te maken. Ze willen je gewoon even ‘hallo’ zeggen, ze willen je laten weten dat ze er nog zijn. Of ze kampen met schuldgevoelens over bepaalde dingen die ze hebben gedaan of nagelaten hebben tijdens hun leven en vragen om vergeving voor hun daden. Of ze willen je advies geven over een bepaalde kwestie waarmee je worstelt.

Als ze plots ‘doorkomen’ of als ze je bepaalde boodschappen sturen, wees dan dankbaar. Sta open voor welke boodschap dan ook die ze je willen overbrengen. Jij zal het beste weten en aanvoelen wat ze je trachten te ‘zeggen’. En houd je vooral niet in om tegen hen te praten. Dit is een wederzijdse communicatielijn. Jij kan hen ook altijd vragen om je een duidelijk teken te sturen. Dit is dan ook het doel van mijn workshop: contact maken met overleden dierbaren. Je voelt je lichter, blij en dankbaar als je weet dat ze nog bij je zijn!

Contact met overleden dierbaren

Verloop van de workshop:

Deel I: Tekens van je overleden dierbaren d.d. (datum nader te bepalen)

Overleden dierbaren zoeken verschillende manieren om in contact te komen met hun geliefden die achterblijven. Eén van die manieren zijn de tekens die zij gebruiken om je te laten weten dat ze bij je zijn. Zij kunnen je zomaar een teken sturen tijdens je dagelijkse bezigheden, maar jij dient je wel bewust te zijn van deze onverwachte boodschappen. Je dierbaren kunnen je heel specifieke boodschappen sturen die dikwijls verbonden zijn aan hun persoonlijk leven of aan de band die jullie hebben. Je kan ook altijd om een teken vragen. 

In dit deel van de workshop ga ik dieper in op de verschillende soorten tekens die je zou kunnen krijgen en waar je op moet letten. Want je zal – zeker in het begin – misschien moeite hebben om te geloven dat je overleden geliefde in staat is jou een boodschap te sturen. Na een tweetal weken komen we terug bijeen voor het tweede deel van de workshop. Deze periode kan je gebruiken om contact te maken met je overleden geliefde(n).

Deel II: Ervaringen delen, andere vormen van contact en algemene info d.d. (datum nader te bepalen)

In het tweede deel van mijn workshop delen we onze verhalen met elkaar. Uit ervaring weet ik dat je bijzondere en openbarende ervaringen kan hebben. Je zal misschien twijfelen of je contact met je dierbare(n) wel echt was, dat je het hebt ingebeeld, of dat de boodschap berust op toeval. Maar je kan ook zo versteld staan van de wonderbaarlijke ervaring dat je graag je verhaal wil vertellen aan lotgenoten. 

Er zijn bovendien nog andere vormen van contact met dierbare overledenen die ik zal bespreken in het tweede deel van de workshop. Ik geef je nog wat meer informatie over de boodschappen die je kan krijgen van je geliefden, hun betrokkenheid bij ons leven, ziekte of een andere fysische/mentale aandoening, speciale dagen en tijdstippen,… Na deze tweedelige workshop zal je altijd en overal contact kunnen leggen je overleden dierbare(n).

Prijs:

150,00€

Inbegrepen:

  • Powerpoint presentatie als visuele begeleiding.
  • Drank: Koffie, thee, water.

Praktisch:

Online deelname mogelijk. Ik bezorg je een link om in te loggen. Ik deel de PowerPoint online zodat je mee kan volgen.

Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of telefonisch op 0468/22.53.62.

Plaatsen zijn beperkt. Je plaatsje is gereserveerd bij betaling van 75,00€ voorschot op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding ‘WS Contact overleden dierbaren’. Het saldo van 75,00€ betaal je ter plaatse bij aanvang van de workshop (cash of bankapp).

Een eerste kennismaking is zo gebeurd. Ik besef dat het soms moed vraagt om voor de eerste maal over uw situatie te praten. Daarom is het mijn taak om u gerust te stellen, u te adviseren en persoonlijk te begeleiden.
Ik hoor het graag!