+31468225362 nathalie@equivida.be

Brug naar Intuïtief Bewustzijn

Brug tussen twee werelden

Ergens in december 2016 werd ik plots wakker met de woorden ‘Brug tussen twee werelden’. Het leek alsof deze woorden mij ingegeven werden, en ik wist dat ik hier iets mee moest doen. Daarom heb ik op facebook een besloten groep opgericht ‘Brug tussen twee werelden’ met als centraal thema spirituele ontwikkeling. Het doel van deze groep is informatie uitwisselen die van nut kan zijn bij je spirituele zelfontplooiing en ontwikkeling, en dit op een optimistische en leerrijke manier. Er is al genoeg negativiteit in deze wereld. Vandaar dat ik streef naar een positieve houding en gedachtegang, en een groep die deze positiviteit nastreeft zodat we mekaar kunnen inspireren. Alle spirituele thema’s zijn hier bespreekbaar.

Ik plaats op regelmatige basis een dagkaart die je kan beschouwen als een boodschap voor die dag, om inzicht en inspiratie op te doen, om je dag positief te starten!

Iedereen is welkom en mag teksten,plaatjes, vragen, bemerkingen, liedjes… posten, zolang deze liefdevol zijn en gebaseerd op wederzijds respect. Elke vorm van negatieve, aanstootgevende berichten/personen worden direct verwijderd.

Wees welkom!

Pauwervrouw

Een Pauwervrouw is een vrouw met power! Zo trots als een pauw heeft ze de kracht en de wijsheid om de wereld te laten zien wie ze is en waarvoor ze staat.

Ben jij ook zo’n Pauwervrouw? Aarzel dan niet om toe te treden tot deze besloten groep waar vrouwen elkaar steunen. Deel je graag je kennis, heb je bepaalde vaardigheden waarmee je anderen kan helpen, ben je op zoek naar iets, heb je een vraag, of wil je gewoon een inspirerende boodschap delen? Niets is onmogelijk!

Met respect voor elkaar, in vertrouwen en met vrouwelijke integriteit maken we van Pauwervrouw een community met power!