+31468225362 nathalie@equivida.be

Brug naar Intuïtief Bewustzijn

Healing

Ziekte… vroeg of laat krijg je – of mensen in jouw omgeving – ermee te maken. Maar wat is ziekte? Ziekte is het makkelijkst te definiëren als een onevenwicht waar een heel proces aan vooraf is gegaan. Pas als dit zichtbaar is in het fysieke lichaam of in afwijkend gedrag (zoals psychiatrische ziektebeelden) benoemen we dit als ziek zijn. Maar een mens is meer dan een fysiek lichaam. We onderscheiden vijf niveaus :
  • de mens als fysiek wezen
  • de mens als emotioneel wezen
  • de mens als mentaal wezen
  • de mens als creatief wezen met een levensdoel
  • de mens als energetisch wezen
Healing – ‘heel’ wording – speelt zich af op het energetische niveau. Alles is energie. Ook jij bent een energetisch veld. Jij kneedt en vormt jouw energie voortdurend met je bewustzijn. Je doet het met elke gedachte, elke emotie, elke intentie, alles wat je doet. Hoe je je voelt, wat je denkt, gelooft,… beïnvloedt hoe de energie naar jou en door jou stroomt. Een ‘ziekte’ of aandoening ontstaat eerst op energetisch niveau als een blokkade die zich later kan manifesteren op fysisch, emotioneel of mentaal niveau. Als energie niet stroomt, krijg je een blokkade. Vergelijk het met water. Stromend water is gezond, stilstaand water geeft rotting. Met een healing breng je terug ‘beweging’ in wat gestagneerd was. Eenmaal de oorzaak behandeld is, herstelt het evenwicht dat van nature aanwezig is en volgt een zichtbare en meetbare genezing.
Een healing brengt je ook naar een hoger energetisch niveau, een hoger bewustzijn. Je wordt je bewuster van jezelf en je omringende leefwereld. Hierdoor begint een proces van ontwaken. Je intuïtieve vaardigheden worden sterker, je merkt dat niets toeval is en je ontwikkelt een verruimd bewustzijn. Vandaar dat een genezingsproces ook een transformatieproces is.
Online deelname mogelijk via Skype. Ik bezorg je een link om in te loggen. Ik deel de PowerPoint online zodat je mee kan volgen.
Het consult begint met een inleidend gesprek waarin ik luister naar je verhaal. Nadien neem je plaats op de massagetafel. Tijdens de healing plaats ik mijn handen op verschillende plaatsen op je lichaam. Ik behandel ineens (eventuele) pijnpunten. Je kan tintelingen, prikkelingen, koude, warmte,… gewaar worden. Na de healing kan je koude rillingen, vermoeidheid, een gevoel van koorts ervaren,… Luister naar je lichaam, drink voldoende water en neem je rust. Deze bijwerkingen kunnen toegeschreven worden aan ontgifting en verdwijnen binnen enkele dagen.
Tarief 95,00€