Alles over healing, bewustzijn, kaartleggen, workshops

Jaarlegging

Jaarlegging

We naderen Kerst en Nieuwjaar, we sluiten 2022 bijna af en verwelkomen het nieuwe jaar. Een periode van liefde, warmte en feesten, maar ook van bezinning en introspectie. Heeft het oude jaar je gebracht wat je wou? Wat wil je nog verwezenlijken? Wat zijn je obstakels (geweest)? Wat heb je geleerd?

Ben jij benieuwd wat 2023 je zal brengen? Dan geeft een jaarlegging een mooi overzicht en inzicht in zowel jezelf – je fysische, emotionele, rationele en spirituele gezondheid – als in jouw omringende wereld: werk, gezin, kinderen, financiële situatie,… In een jaarlegging werk ik zowel met de Lenormand als de Tarot kaarten. Indien gewenst, krijg je ook 12 maandelijkse leggingen met inzichten, tips, advies,…

Praktisch

Je kan langskomen in mijn zaak te Lier, Kapucijnenvest 30. Als de afstand te ver is, kunnen we de jaarlegging online laten doorgaan (ik bezorg je een link voor de online meeting). Een derde optie is een schriftelijk verslag. Je geeft mij een korte omschrijving van je situatie en je vragen waar je graag een antwoord op wenst. Je ontvangt dan een uitgebreid schriftelijk verslag per mail/Messenger/Whatsapp.

Als je naar de zaak komt, betaal je ter plaatse met een bankapp of cash. Als je kiest voor een online kaartlegging of een schriftelijk verslag, kan je betalen met een overschrijving op rekening van Brug tussen twee werelden BE52 7350 4743 5109. Gelieve ‘jouw naam en jaarlegging’ te vermelden in de mededeling.

Prijs

In de zaak of online

Jaarlegging 75,00€

Jaarlegging 75,00€ + 12 maandelijkse leggingen 20,00€ = 95,00€

Een jaarlegging duurt ongeveer 1,5 uur. Een jaarlegging met 12 maandelijkse leggingen duurt ongeveer 2 à 2,5 uur. Zo weet je hoeveel tijd je moet vrijhouden in je agenda.

Schriftelijk verslag

Jaarlegging 75,00€ + 15,00€ administratiekost = 90,00€
Een schriftelijk verslag van een jaarlegging is ongeveer 2 pagina’s lang. Ik besteed gemiddeld 2 uur aan het kaartleggen en het schrijven van een gedetailleerd verslag.

Jaarlegging 75,00€ + 12 maandelijkse leggingen 20,00€ + 15,00 administratiekost = 110,00€
Een schriftelijk verslag van een jaarlegging met 12 maandelijkse leggingen is ongeveer 4 à 5 pagina’s lang. Ik besteed gemiddeld 3 uur aan het kaartleggen en het schrijven van een gedetailleerd verslag.

Ik wens je alvast fijne feestdagen toe! ✨ 
logo Brug tussen Twee werelden

Een eerste kennismaking is zo gebeurd. Ik besef dat het soms moed vraagt om voor de eerste maal over jouw situatie te praten. Daarom is het mijn taak om je gerust te stellen, je te adviseren en persoonlijk te begeleiden.
Ik hoor het graag!