Alles over healing, bewustzijn, kaartleggen, workshops

Kaartleggen met Lenormand: uitdieping

Kaartleggen met Lenormand: uitdieping

Deze workshop is een vervolg op de workshop ‘Kaartleggen met Lenormand‘. Ook als je de workshop niet hebt gevolgd en je hebt al enige ervaring met de Lenormand kaarten, is deze workshop geschikt om je kennis te verdiepen.

Inhoud

We gaan veel oefenen, want oefening baart kunst. Hoe meer je de kaarten legt, hoe meer inzicht je verkrijgt in de legpatronen en de combinaties.

  1. De mogelijkheid om vragen te stellen over leggingen die onvoldoende duidelijk zijn (geweest) en over mogelijke combinaties.
  2. Je krijgt de kans om een belangrijke vraag te stellen waarop de rest van de deelnemers gaan kaartleggen. We delen onze ervaringen en inzichten met elkaar.
  3. We gaan (leren) kaartleggen op persoonlijkheden/karaktereigenschappen.
  4. We werken in groepjes van twee. Je stelt een vraag naar keuze aan je partner. Je partner legt de kaarten met een legpatroon naar keuze. Nadien wisselen we.
  5. We werken in groepjes van twee. We oefenen op de uitgebreide legging met alle 36 kaarten. Je stelt een vraag waarop je partner de uitgebreide legging hanteert. Nadien wisselen we.

Kaarten zijn een handig hulpmiddel in het ontwikkelen van onze intuïtie. Je zal merken dat je intuïtieve fitsen krijgt bij het interpreteren van de leggingen. Het is belangrijk dat je niet alleen je kaarten volgt, maar ook je eigen intuïtie opmerkt.

Datum

Zaterdag 21/01/23 van 14.00u tot 17.00u

Prijs

75,-

Praktisch

Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of telefonisch op 0468/22 53 62.

Plaatsen zijn beperkt. Je deelname is pas definitief bij betaling van 35,- voorschot op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding ‘WS Lenormand vervolg’. Het saldo van 40,- betaal je op de workshop (cash of bankapp).

logo Brug tussen Twee werelden

Een eerste kennismaking is zo gebeurd. Ik besef dat het soms moed vraagt om voor de eerste maal over uw situatie te praten. Daarom is het mijn taak om u gerust te stellen, u te adviseren en persoonlijk te begeleiden.
Ik hoor het graag!