+31468225362 nathalie@equivida.be

Brug naar Intuïtief Bewustzijn

De microgolfoven tast voedselcellen aan

Het opwarmen van voedsel door middel van microgolven zorgt ervoor dat er hitte ontstaat in de celkern. In een microgolfoven wordt de warmte niet via een externe warmtebron aan het product overgedragen, maar wordt het in het product zelf opgewekt door de microgolven. Het voedsel wordt dus niet van buiten opgewarmd, maar van binnen naar buiten.

Het is dus niet de straling waar het om gaat, die ter discussie staat. Het gaat om wat er binnenin die voedselcel plaatsvindt.

Door de verhitting met behulp van elektromagnetische golven worden de cellen in de voeding zeer ernstig beschadigd en celstructuren letterlijk uit elkaar gereten.

Behalve deze effecten, wordt ook het merendeel van de cellen en de molecule gedegradeerd en vervormd.

Met andere woorden: De van nature aanwezige voedingswaarde gaat verloren. Natuurlijk gaat er altijd wel iets van deze voedingswaarde verloren bij verwarmen, stomen of bakken, maar in de microgolfoven blijft er niet zo vreselijk veel van over.

De straling zelf, die in de microgolfoven geproduceerd wordt, is erg schadelijk. Maar gelukkig blijft dit in de magnetron hangen, en verdwijnt direct als de magnetron uitgeschakeld wordt. De straling wordt ook niet opgenomen door het verwarmde/ontdooide voedsel, dus kunnen we daar geen problemen mee hebben.

Er zijn vele onderzoeken die aantonen dat de microgolfoven het DNA in ons voedsel aantast. Door deze aantasting kan ons lichaam het voedsel niet meer herkennen en wordt dit beschouwd als ‘vreemd’ voor het lichaam. Ons lichaam wordt uiteindelijk met de dode voedselcel geconfronteerd en kan niets anders dan deze snel afscheiden, of het kapotte voedsel-DNA in water of vet inkapselen.

Alle levenskracht wordt uit het voedsel getrokken, de levenskracht die alles doorstroomt. Bedenk dat jijzelf ook een levend organisme bent.

Redenen om je microgolfoven de deur uit te doen

We kunnen niet langer de schadelijke invloed van de microgolfoven negeren die in onze keukens zo vaak aanwezig is.

Het menselijk lichaam is niet in staat om de onbekende bijproducten, die ontstaan door magnetronverhitting, af te breken.

De mineralen, vitaminen en voedingsstoffen in het voedsel dat met de microgolfoven wordt verwarmd, is sterk gereduceerd of gewijzigd, zodat het menselijk lichaam er geen of erg weinig voordeel van heeft. Of het menselijk lichaam absorbeert gewijzigde componenten, die niet kunnen worden afgebroken.

De mineralen in groenten worden zodanig gewijzigd, dat er kankerverwekkende radicalen ontstaan, als de groente wordt gekookt in de magnetron.

Voedsel dat is opgewarmd in de magnetron veroorzaakt kankerachtige groei (tumoren) in maag- en darmkanaal.

Het veelvuldig nuttigen van magnetronvoedsel veroorzaakt afwijkingen in het immuunsysteem.

Het eten van magnetronvoedsel veroorzaakt geheugenverlies, concentratieproblemen, emotionele instabiliteit en afname van het IQ.

Een conventionele oven werkt over het algemeen zeker zo goed, is net zo snel en het voedsel zal ook weer beter gaan smaken.