De brug naar een hoger intuïtief bewustzijn

Nathalie De Houwer

Gezondheid, raad en leiding

Ik ben Nathalie

Gediplomeerd therapeute

Als gediplomeerd therapeute ben ik gespecialiseerd in bewustzijn, en dan voornamelijk de groei naar een hoger intuïtief bewustzijn. Alles begint altijd bij jezelf: zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Hoe beter je jezelf kent – wie je bent, wat je voelt, hoe je denkt, je dromen en ambities – hoe makkelijker je situaties en mensen kan doorgronden. Moeilijke tijden, ziekte of pijn leren ons iets. Als je je bewust bent van de dingen die je overkomen en op zoek gaat naar de dieperliggende wijsheid, groeien we als mens naar een hoger bewustzijn. Hoe bewuster je leeft, hoe meer je merkt dat niets toeval is. Het is ook niet toevallig dat je hier bent.

Brug tussen Twee Werelden

Ik zie mezelf zitten, voor de eerste keer, bij een kaartlegster in 2010. Ik had twijfels over mezelf, over de weg die ik wou inslaan,… Ik was erg sceptisch, maar de combinatie nieuwsgierigheid, mijn slechte gezondheid en de chaos in mijn leven hebben mij overgehaald. Wat had ik te verliezen? Die avond veranderde mijn hele leven. Ik begon op haar aanraden zelf kaart te leggen. Ik voelde mij herboren… Ik had terug een missie!

Want mijn gezondheid had me toen al voor een paar jaar in de steek gelaten. Ik kampte met vermoeidheid, had maag- en darmklachten, kon mijn job amper aan en voelde mij leeg,… Ik was er al snel achter dat de reguliere Westerse geneeskunde mij niet kon helpen. En zo kwam ik in contact met de complementaire geneeskunde. Ik kreeg door deze persoonlijke aanpak een andere kijk op gezondheid. Maar toch bleef ik rondlopen met veel vragen. Dus besloot ik om het professioneler aan te pakken: ik schreef me in voor de opleiding als gezondheidstherapeut aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg te Antwerpen. Gedurende deze 4-jarige opleiding in de natuurgeneeskunde heb ik veel theoretische en praktische kennis opgedaan over de fysische, mentale en emotionele gezondheid.

Maar ik had het gevoel nog steeds ‘iets’ te missen. In 2012 hebben een aantal ’toevalligheden’ (synchroniciteiten) geleid naar de volgende stap in de ontdekkingsreis naar mezelf: het energetische aspect. Ik ontmoette een healer die mij de basis aanleerde. Ik sprong in het diepe en begon anderen te healen.

Bovendien hebben zware en soms gevaarlijke omstandigheden mij geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie. Begin mijn twintiger jaren ontdekte ik verborgen, schijnbaar ‘toevallige’ boodschappen die het antwoord bleken te zijn op vraagstukken die me de weg wezen, die me hielpen beslissingen te maken. Ik ben deze ‘tekens’ steeds vaker beginnen ‘zien’ en ‘horen’. Het is wel handig om professioneel advies te krijgen van mijn Hemels Hulpteam!

Alle obstakels bleken zegeningen te zijn die mij hebben geleid tot het ontwikkelen van mezelf en het vinden van mijn levensmissie. Ik hoop dat mijn verhaal jou de kracht geeft om door te zetten en te blijven geloven… vooral in jezelf!

Brug tussen Twee Werelden kende zijn start.

Brug tussen Twee Werelden- Nathalie De Houwer
Brug tussen Twee Werelden

Energie staat centraal

Aangezien alles uit energie bestaat, word je – veelal onbewust – aangetrokken tot bepaalde mensen en schijnen willekeurige situaties jouw leven te beheersen. Maar zodra je inzicht hebt in jouw – onderbewuste – gedachten, beperkende overtuigingen en gevoelens, zal je inzien dat je juist die mensen en situaties aantrekt om te groeien en te leren. Als je achter de sluiers kijkt van de materiële wereld, ontdek je een heel andere wereld! Deze energetische wereld hanteert heel andere principes. Als je deze wetmatigheden toepast, kan je bewust bijdragen aan je geluk, je gezondheid, je overvloed. Als je ontwaakt en groeit naar een hoger bewustzijn, wordt ook je intuïtie sterker. Dit innerlijk kompas zal je helpen om dieper te kijken, de juiste beslissingen te maken, mensen en situaties aan te voelen en jouw doelen op de best mogelijk manier te manifesteren!

Wil je nog meer weten?

Inzicht van de Week

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Een eerste kennismaking is zo gebeurd. Ik besef dat het soms moed vraagt om voor de eerste maal over uw situatie te praten. Daarom is het mijn taak om u gerust te stellen, u te adviseren en persoonlijk te begeleiden.
Ik hoor het graag!