Alles over healing, bewustzijn, kaartleggen, workshops

Ontwikkel je intuïtie

Ontwikkel je intuïtie

Inhoud

Iedereen beschikt over intuïtie, ook jij. Maar we bestempelen het gemakkelijk als ‘toeval’ of een bizarre ingeving. Je moet leren jezelf open te stellen voor jouw innerlijk begeleidingssysteem. Als je dit deel van jezelf ontwikkelt, kun je deze innerlijke wijsheid in je dagelijks leven gebruiken. Want intuïtie kan je helpen bij alle facetten van je leven, zowel in je privéleven als in je zakelijk leven, zowel bij het nemen van alledaagse beslissingen als bij het naderen van een kruispunt in je leven.

Ik leer je jouw bewustzijn te ontwikkelen tot een hoger niveau. Je vijf zintuigen stellen je in staat om de materiële werkelijkheid waar te nemen maar je intuïtie – je ‘zesde zintuig’ – weet dingen zonder te weten waarom je het weet. Er zijn twee manieren waarop je intuïtie werkt: je krijgt aanwijzingen vanuit de buitenwereld of je krijgt aanwijzingen vanuit je binnenwereld (jouw innerlijke leiding gebaseerd op je gedachten en je gevoelens). Deze aanwijzingen zijn soms symbolisch van aard zodat je deze indrukken eerst nog moet vertalen.

Intuïtie is dus een proces in twee stappen: het ontvangen van indrukken én het interpreteren van deze – veelal symbolische – informatie. Ik begeleid je doorheen deze twee stappen met tal van praktische oefeningen. Intuïtie is persoonlijk, net als jouw symboliek. Dus je moet je eigen symboliek leren kennen en vertalen in een voor jou begrijpelijke taal. Ik leg de functie en het doel uit van jouw intuïtie en de obstakels die je intuïtie kunnen blokkeren.

Toeval bestaat niet! Als je leert bewust(er) te worden van je innerlijke en uiterlijke wereld zal je merken dat alles een betekenis heeft. Deze betekenis is voor iedereen verschillend. Alles wat jou ‘toevalt‘ heeft een betekenis voor jou. Met de associatietechniek leer je deze betekenissen te interpreteren. Als je heel bewust oefent om de buitenwereld waar te nemen, zal je automatisch je bewustzijn verruimen. En dan gebeurt er iets… je merkt dat het universum jou boodschappen stuurt – de Tekens van het Universum – als antwoord op je vragen.

Als je deze basiscursus hebt gevolgd, ben je alvast klaar om te vertrouwen op je intuïtie, de boodschappen van het Universum op te merken (zie ook de workshop Tekens van het Universum) en jouw innerlijke wereld van gedachten en gevoelens (zie ook de workshop Intuïtie: innerlijke leiding) verder te onderzoeken. Want je intuïtie is steeds een combinatie van uiterlijke én innerlijke aanwijzingen.

Datum

Donderdag 26/01/23 van 18.30u tot 21.30u

Prijs

95,00€

Inbegrepen

  • PowerPoint-presentatie als visuele begeleiding.
  • Drank: Koffie, thee, water.

Praktisch

Online deelname mogelijk. Ik bezorg je een link om in te loggen zodat je rustig aan de workshop kan deelnemen, de PowerPoint mee kan volgen en vragen kan stellen.

Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of telefonisch op 0468/22.53.62.

Plaatsen zijn beperkt. Je plaatsje is gereserveerd bij betaling van 45€ voorschot op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding ‘WS Intuïtie’. Het saldo van 50,00€ mag je op voorhand overschrijven of betaal je ter plaatse (cash of bankapp).

Een eerste kennismaking is zo gebeurd. Ik besef dat het soms moed vraagt om voor de eerste maal over uw situatie te praten. Daarom is het mijn taak om u gerust te stellen, u te adviseren en persoonlijk te begeleiden.
Ik hoor het graag!