+31468225362 nathalie@equivida.be

Brug naar Intuïtief Bewustzijn

Over Mij

Ik zie mezelf zitten, voor de eerste keer, bij een kaartlegster in 2010. Ik had twijfels over mezelf, over de weg die ik wou inslaan,… Ik was erg sceptisch, maar de combinatie nieuwsgierigheid, mijn slechte gezondheid en de chaos in mijn leven hebben mij overgehaald. Wat had ik te verliezen? Die avond veranderde mijn hele leven. Ik begon op haar aanraden zelf kaart te leggen. Ik voelde mij herboren… Ik had terug een missie!


Want mijn gezondheid had me toen al voor een paar jaar in de steek gelaten. Ik kampte met vermoeidheid, had maag- en darmklachten, kon mijn job amper aan en voelde mij leeg,… Ik was er al snel achter dat de reguliere Westerse geneeskunde mij niet kon helpen. En zo kwam ik in contact met de complementaire geneeskunde. Ik kreeg door deze persoonlijke aanpak een andere kijk op gezondheid. Maar toch bleef ik rondlopen met veel vragen. Dus besloot ik om het professioneler aan te pakken: ik schreef me in voor de opleiding als gezondheidstherapeut aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg te Antwerpen. Gedurende deze 4-jarige opleiding in de natuurgeneeskunde heb ik veel theoretische en praktische kennis opgedaan over de fysische, mentale en emotionele gezondheid.


Maar ik had het gevoel nog steeds ‘iets’ te missen. In 2012 hebben een aantal ‘toevalligheden’ (synchroniciteiten) geleid naar de volgende stap in de ontdekkingsreis naar mezelf: het energetische aspect. Ik ontmoette een healer die mij de basis aanleerde. Ik sprong in het diepe en begon anderen te healen.


Bovendien hebben zware en soms gevaarlijke omstandigheden mij geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie. Begin mijn twintiger jaren ontdekte ik verborgen, schijnbaar ‘toevallige’ boodschappen die het antwoord bleken te zijn op vraagstukken die me de weg wezen, die me hielpen beslissingen te maken. Ik ben deze ‘tekens’ steeds vaker beginnen ‘zien’ en ‘horen’. Het is wel handig om professioneel advies te krijgen van mijn Hemels Hulpteam!


Alle obstakels bleken zegeningen te zijn die mij hebben geleid tot het ontwikkelen van mezelf en het vinden van mijn levensmissie. Ik hoop dat mijn verhaal jou de kracht geeft om door te zetten en te blijven geloven… vooral in jezelf!