Brug tussen Twee Werelden

Bedankt om mijn
E-Book te downloaden.

En nog even dit… Dank je !

Allereerst wil ik je proficiat wensen!
Ik vind het prachtig dat je wil leren kaartleggen. Als je in deze maatschappij het woord ‘kaartleggen’ durft uit te spreken, denken de meesten spontaan aan een glazen bol en een excentriek geklede madam die onzin uitkraamt.

Dus nogmaals een dikke proficiat dat jij voorbij dit stigma wil breken en jouw bewustzijn wil verruimen. Het doel van dit e-book is je te helpen om het juiste beeld te krijgen van kaartleggen. Geen hocus pocus, maar wat kaartleggen wél is en wat kaartleggen voor jou kan betekenen. Kaartleggen is een intuïtieve kunst. Ik spreek hier écht over kunst, want kaartleggen vraagt de juiste vaardigheden. Het begint al bij het ontwikkelen van je intuïtie. Jouw intuïtieve vaardigheden zullen scherper worden. Je zult immers de kaarten op een correcte manier moeten interpreteren.

Je zal jezelf ook beter leren kennen. Want kaarten zijn een handig hulpmiddel bij het verkrijgen van inzicht in jezelf, in anderen, in de dingen die je meemaakt in het leven en wat je nog te wachten staat. Op die manier kunnen kaarten zin en betekenis geven aan jouw leven. Als je leert kaartleggen, kun je deze wijsheid altijd en overal gebruiken: zowel in je privéleven als in je zakelijk leven, zowel bij het nemen van alledaagse beslissingen als bij het naderen van een kruispunt in je leven.

Dit is mijn manier om mijn kennis te delen met jou. Ik wil de wereld een beetje beter maken. Ik heb besloten op missie te gaan: ik wil de wereld leren kaartleggen! Ik wil iets terug doen voor de wereld. Want ik ben werkelijk een beter en wijzer mens geworden dankzij het kaartleggen. Ik hoop dan ook van harte dat dit e-book jou vooruit kan helpen.

Liefs,
Nathalie De Houwer

Kent u onze groepen reeds?

Kwalitatieve opleidingen

Mijn workshops

Innerlijke leiding

Innerlijke leiding

Jouw intuïtie, je zesde zintuig, weet dingen zonder te weten waarom je het weet. Jouw innerlijk stemmetje kan je adviseren of waarschuwen, maar je moet je wel bewust zijn van je gedachten en gevoel.

Lees meer
Tekens van het Universum

Tekens van het Universum

Het Universum stuurt je ’tekens’ als antwoord op je vragen. Je ontvangt steeds leiding van het Universum, maar je moet je bewust zijn van deze boodschappen…

Lees meer
Contact met overleden dierbaren

Contact met overleden dierbaren

Overleden dierbaren waken over je. Ze sturen jou boodschappen om te laten weten dat ze bij je zijn en om je te begeleiden. Maar jij dient je wel bewust te zijn van hun aanwezigheid.

Lees meer
Kaartleggen met Tarot

Kaartleggen met Tarot

Deze cursus is voor iedereen die wil leren kaartleggen met Tarot. Een reis door de Tarot leidt tot een ware ontdekking van jezelf. Je ontwikkelt bovendien je intuïtie.

Lees meer
Kaartleggen met Lenormand

Kaartleggen met Lenormand

Deze workshop is voor iedereen die wil leren kaartleggen met de Lenormand kaarten. Je krijgt inzicht in jezelf, in je situatie en je ontwikkelt bovendien ineens je intuïtie.

Lees meer

Schrijf je steeds tijdig in voor onze workshops. Plaatsen zijn beperkt omdat we een goede service wensen te bieden. Kwaliteit gaat boven kwantiteit!