Alles over healing, bewustzijn, kaartleggen, workshops

Tekens van het Universum

Tekens van het Universum

Webinar Ontwikkel je Intuïtie op woensdag 07/06 van 18.00u tot 19.00u

In dit gratis webinar deel ik theoretische en praktische tips om je intuïtie te ontwikkelen. Als je leert te vertrouwen op je intuïtie, beschik je over een zesde zintuig dat je bij alles helpt in het leven, gaande van dagelijkse, kleine beslissingen tot grote kruispunten in het leven. Bovendien heb je je intuïtie nodig om contact te leggen met het Universum (overleden dierbaren, beschermengelen en gidsen). Omwille van de uitgebreidheid van het webinar heb je nadien een stevige intuïtieve basis en is het tevens een vooropleiding van de masterclass.

E-book Contact met overleden dierbaren

In mijn e-book deel ik theoretische en praktische tips over hoe je contact kan leggen met je overleden dierbare(n). Het e-book staat volledig in het kader van overleden dierbaren en rouwverwerking.

Ik geef een woordje uitleg over jouw intuïtie (meer hierover in het gratis webinar), over de ziel in tegenstelling tot het fysiek lichaam, over de tekens die ze sturen en andere vormen van contact, wat er na de dood gebeurt en de algemene kenmerken van een contact met je overleden dierbare(n).

Ik heb het e-book geschreven met het doel contact te leggen met je overleden geliefde(n). Het gratis webinar ‘Tekens van het Universum’ is een uitbreiding van het e-book en tevens een vooropleiding van de masterclass.

Inhoud van de masterclass

Het doel van deze masterclass is tweeledig: enerzijds ga je leren je intuïtie te ontwikkelen, anderzijds ga je de Tekens van het Universum leren opmerken. Iedereen beschikt over intuïtie, ook jij! Maar we bestempelen het gemakkelijk als ‘toeval’ of een bizarre ingeving.

Je vijf zintuigen stellen je in staat om de materiële werkelijkheid waar te nemen, je intuïtie is je ‘zesde zintuig’. Er zijn twee manieren waarop je intuïtie werkt: je krijgt aanwijzingen vanuit de buitenwereld (de Tekens van het Universum) of je krijgt aanwijzingen vanuit je binnenwereld (je innerlijke leiding gebaseerd op je gedachten, je gevoelens en lichamelijke sensaties). Deze aanwijzingen zijn soms symbolisch van aard zodat je deze indrukken eerst nog moet vertalen. Intuïtie is dus een proces in twee stappen: het ontvangen van indrukken én het interpreteren van deze – veelal symbolische – informatie. Intuïtie is heel persoonlijk, net als jouw symboliek. Je zal dus je symboliek moeten leren kennen.

Als je heel bewust oefent om de buitenwereld waar te nemen, zal je automatisch je bewustzijn verruimen. Alles wat jij opmerkt in de buitenwereld, heeft een betekenis voor je. Niets is toeval! En dan gebeurt er iets wonderbaarlijks… Je merkt dat het Universum jou Tekens stuurt! Je kan het Universum werkelijk alles vragen, je krijgt steeds antwoord. Maar je zal je intuïtie de juiste instructies moeten geven en moeten trainen om deze boodschappen op te merken én te interpreteren. Het is daarom belangrijk dat je leert te vertrouwen op je intuïtie. Want alles wat jouw aandacht trekt, kan een boodschap zijn om je te adviseren of te waarschuwen.

Wat bedoel ik met het Universum? Je bent steeds omringd door jouw ‘Hemelse Hulptroepen’: je overleden dierbaren, je beschermengelen en je gidsen. Ik leg uit wat het verschil is, want er bestaan misverstanden over deze drie groepen.

We gaan ineens oefenen om de kennis die je hebt verworven uit te testen! Je gaat een teken vragen aan het Universum om je te helpen met een vraag waar je graag een antwoord op wenst. Bovendien ga je ook contact leggen met je overleden dierbare(n).

Wees steeds alert op de signalen die je krijgt. Het Universum is een station dat 24 uur per dag uitzendt maar het is aan jou om je er op af te stemmen.

Wat leer je in deze masterclass?

✔️ Je leert te vertrouwen op je intuïtie.

✔️ Je leert de Tekens van het Universum op te merken en te interpreteren.

✔️ Je ontwikkelt een hoger bewustzijn: het ‘bewust-zijn’ dat het Universum écht met je communiceert.

✔️ Je voelt je verbonden met het Universum. Je voelt je beschermd en geleid.

✔️ Groter besef dat alles gebeurt met een reden.

✔️ Tips en tricks: je leert dieper te kijken – achter de schermen van de materiële wereld – waardoor een heel nieuwe wereld vol magie opengaat!

Datum

Zaterdag 10/06/23 van 13.30u tot 17.00u

Prijs

110,-

Privé opleiding: vraag de infobrochure aan.

Praktisch

Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of telefonisch op 0468 22 53 62.

Je plaats is gereserveerd bij betaling van 55,- voorschot op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding ‘Tekens’. Het saldo van 55,- betaal je ter plaatse (cash of bankapp).

logo Brug tussen Twee werelden

Een eerste kennismaking is zo gebeurd. Ik besef dat het soms moed vraagt om voor de eerste maal over jouw situatie te praten. Daarom is het mijn taak om je gerust te stellen, je te adviseren en persoonlijk te begeleiden.
Ik hoor het graag!