Alles over healing, bewustzijn, kaartleggen, workshops

Tekens van het Universum

Tekens van het Universum

Inhoud

Wist je dat het Universum met jou communiceert? Het Universum stuurt je ’tekens’ als antwoord op je vragen. Je ontvangt steeds leiding van het Universum op eender welk moment van de dag en nacht maar je moet je wel bewust zijn van deze Goddelijke boodschappen.

Alles wat jij opmerkt in de buitenwereld, heeft een betekenis voor je. Niets is toeval. Als je leert jouw bewustzijn te verruimen, gebeurt er iets wonderbaarlijk… je merkt dat het Universum jou boodschappen stuurt. Deze ’tekens’ zijn soms symbolisch van aard. Jouw intuïtie maakt een interpretatie van deze informatie uit je buitenwereld om te vertalen in een voor jou begrijpelijke boodschap. De eerste stap is dus het opmerken van de aanwijzingen die het Universum jou stuurt. De tweede stap is het interpreteren van deze – soms symbolische – informatie.

Wie zijn nu deze Goddelijke wezens die jouw aandacht proberen te trekken? Je bent steeds omringd door jouw ‘Hemelse troepen’: je overleden dierbaren, je beschermengelen en je gidsen. Ik leg kort uit wat het verschil is om misverstanden te voorkomen.

Het Universum stuurt je ’tekens’ – boodschappen – die je herhaaldelijk ziet of hoort in je buitenwereld. Deze tekens hebben als doel je te adviseren of te waarschuwen. Deze boodschappen zijn ofwel algemeen en direct herkenbaar, ofwel specifiek en vaak symbolisch. Er is steeds een connectie tussen jouw persoonlijke situatie en het teken dat je krijgt. En al deze boodschappen zijn perfect Goddelijk getimed. Er zijn verschillende soorten tekens: dieren, bloemen, ‘vreemde’ fysieke verschijnselen, elektrische storingen, nummerplaten, tijden op de klok, veertjes, muntjes, terugkerende getallen, tv en radio, liedjes, sociale media, andere mensen, synchronische ’toevalligheden’… Kortom, alles wat jouw aandacht trekt, kan een boodschap zijn!

We gaan ineens oefenen om de kennis die je hebt verworven uit te testen! Je gaat een teken vragen aan het Universum om je te helpen met een vraag waar je graag een antwoord op wenst. Je gaat bovendien ook contact leggen met een overleden dierbare om hem of haar te vragen jou een specifieke boodschap te sturen.

Wees steeds alert op de signalen die je krijgt. Het Universum is een station dat 24 uur per dag uitzendt maar het is aan jou om je er op af te stemmen.

Datum

Zaterdag 25/02/23 van 14.00u tot 17.00u

Prijs

95,00€

Inbegrepen

  • PowerPoint-presentatie als visuele begeleiding.
  • Drank: Koffie, thee, water.

Praktisch

Online deelname mogelijk. Ik bezorg je een link om in te loggen zodat je rustig aan de workshop kan deelnemen, de PowerPoint mee kan volgen en vragen kan stellen.

Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of telefonisch op 0468/22.53.62.

Plaatsen zijn beperkt. Je plaatsje is gereserveerd bij betaling van 45€ voorschot op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding ‘WS Tekens’. Het saldo van 50,00€ mag je op voorhand overschrijven of betaal je ter plaatse (cash of bankapp).

Een eerste kennismaking is zo gebeurd. Ik besef dat het soms moed vraagt om voor de eerste maal over uw situatie te praten. Daarom is het mijn taak om u gerust te stellen, u te adviseren en persoonlijk te begeleiden.
Ik hoor het graag!