+31468225362 nathalie@equivida.be

Brug naar Intuïtief Bewustzijn

Totaaltherapie

Tijdens een inleidend gesprek luister ik aandachtig naar jouw verhaal en eventuele problematiek(en). Ik start meteen de begeleiding op. Deze begeleiding is persoonlijk, aangepast aan jouw behoeften. Jij bent uniek, dus ook je behandelingsplan zal uniek zijn. Dit behandelingsplan is een combinatie van therapieën om je lichamelijk, emotioneel, geestelijk en energetisch te ondersteunen.

Je zal op relatief korte tijd ontzettend veel kennis vergaren en inzicht verkrijgen in jezelf. Je leert in jezelf te kijken, want alles begint bij jezelf. We gaan op zoek naar eventuele blokkades op fysisch niveau (pijn, ziekte en andere klachten), negatieve emoties, en beperkende overtuigingen die aan de basis liggen. Het doel is om bewust te worden van – veelal onbewuste – negatieve emoties en gedachten. Je ontdekt jouw innerlijke kracht en vertrouwt op je intuïtie om je hoogste Zelf te manifesteren.


Voedingstherapie: ‘Maak van uw voeding uw medicijn’ is een beroemde uitspraak van Hippocrates (denk aan de eed van Hippocrates die dokters moeten afleggen) om het belang van gezonde voeding aan te tonen. Voedingstherapie is één van de meest efficiënte therapieën, het brengt op relatief korte tijd verbetering op somatisch en psychisch niveau. Een zeer belangrijk principe om na te leven is het zuur-base evenwicht. Het menselijk lichaam is steeds op zoek naar evenwicht. Dit fysiek evenwicht noemt men homeostase. Door een goed zuur-base evenwicht in de voeding toe te passen, wordt verzuring van de weefsels (denk aan reumatische aandoeningen) én je emoties voorkomen. 

Ik spoor eventuele allergieën en/of intoleranties op en ik ondersteun fysische klachten – indien noodzakelijk – met natuurlijke voedingssupplementen. Ik werk als gediplomeerd therapeute samen met de Nederlandse firma Energetica Natura.


Bachbloesemtherapie: Klik hier voor meer informatie over deze therapievorm.


Healing: Klik hier voor meer informatie over deze therapievorm.


Geestelijke therapie: Je geest kan je lichaam helen. Je kan jezelf ziek denken, maar je kan jezelf ook gezond denken. Achter onbewuste beperkende overtuigingen schuilt een destructieve kracht. Een nieuwe persoonlijkheid creëert een nieuwe persoonlijke realiteit. Om te veranderen, moet jij je bewust worden van je onbewuste zelf. Dezelfde gedachten leiden tot dezelfde keuzen, dezelfde handelingen, dezelfde gebeurtenissen en dezelfde emoties die onze identiteit herbevestigen. Je moet je vertrouwd maken met nieuwe gedachtepatronen en nieuwe ervaringen. Alles begint bij een gedachte! Nieuwe gedachten creëren nieuwe genen (je genetische code ligt niet vast!) die nieuwe eiwitten aanmaken. De expressie van eiwitten is de expressie van leven. Een vernieuwde geest én een vernieuwd lichaam zullen worden geboren!


Tarief

75,00€ per consult