+31468225362 nathalie@equivida.be

Brug naar Intuïtief Bewustzijn

Wie ben ik

Ik zie mezelf zitten, voor de eerste keer, bij een kaartlegster in 2010. Ik had twijfels, over mezelf, over de weg die ik wou inslaan,… Ik stond erg sceptisch tegenover het spirituele, maar de combinatie nieuwsgierigheid, mijn slechte gezondheid en de chaos in mijn privé leven hebben mij overhaald.

Mijn gezondheid had me toen al voor een paar jaar in de steek gelaten. Ik kampte met vermoeidheid, had maag- en darmklachten, kon mijn job amper aan, lag in de knoop met mezelf,… In die jaren ben ik op zoek gegaan naar oplossingen. Ik was er al snel uit dat de reguliere Westerse geneeskunde mij niet kon helpen. En zo kwam ik in contact met de complementaire geneeskunde. Ik voelde mij hier meer begrepen, en kreeg door deze aanpak een andere kijk op gezondheid. Maar toch bleef ik rondlopen met veel vragen. Dus besloot ik om het professioneler aan te pakken: Ik schreef me in aan de opleiding als gezondheidstherapeut in de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg te Antwerpen. Gedurende deze 4-jarige opleiding in de natuurgeneeskunde heb ik veel theoretische en praktische kennis opgedaan over de fysische, mentale en emotionele gezondheid. Én ik heb mezelf beter leren kennen.

Maar dit was nog maar het topje van de ijsberg in mijn zoektocht naar gezondheid en naar mezelf. Ik had het gevoel nog steeds ‘iets’ te missen. Dus zocht ik verder. In 2012 hebben een aantal ‘toevalligheden’ (synchroniciteiten) geleid naar de volgende stap in de ontdekkingsreis naar mezelf: het spirituele/energetische aspect. Deze energetische benadering was het ontbrekende puzzelstukje dat ik miste in mijn opleiding.

De weg die ik heb afgelegd, heeft ervoor gezorgd dat ik fysisch, emotioneel, mentaal en spiritueel ben gegroeid en inzicht heb gekregen in wie ik ben. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. De beste investering is investeren in jezelf!