Opleidingen: healing, bewustzijn, kaartleggen, …

Workshops

Kwalitatieve opleidingen

Mijn workshops

Innerlijke leiding

Innerlijke leiding

Jouw intuïtie, je zesde zintuig, weet dingen zonder te weten waarom je het weet. Jouw innerlijk stemmetje kan je adviseren of waarschuwen, maar je moet je wel bewust zijn van je gedachten en gevoel.

Lees meer
Tekens van het Universum

Tekens van het Universum

Het Universum stuurt je ’tekens’ als antwoord op je vragen. Je ontvangt steeds leiding van het Universum, maar je moet je bewust zijn van deze boodschappen…

Lees meer
Contact met overleden dierbaren

Contact met overleden dierbaren

Overleden dierbaren waken over je. Ze sturen jou boodschappen om te laten weten dat ze bij je zijn en om je te begeleiden. Maar jij dient je wel bewust te zijn van hun aanwezigheid.

Lees meer
Kaartleggen met Tarot

Kaartleggen met Tarot

Deze cursus is voor iedereen die wil leren kaartleggen met Tarot. Een reis door de Tarot leidt tot een ware ontdekking van jezelf. Je ontwikkelt bovendien je intuïtie.

Lees meer
Kaartleggen met Lenormand

Kaartleggen met Lenormand

Deze workshop is voor iedereen die wil leren kaartleggen met de Lenormand kaarten. Je krijgt inzicht in jezelf, in je situatie en je ontwikkelt bovendien ineens je intuïtie.

Lees meer

Schrijf je steeds tijdig in voor onze workshops. Plaatsen zijn beperkt omdat we een goede service wensen te bieden. Kwaliteit gaat boven kwantiteit!

Een eerste kennismaking is zo gebeurd. Ik besef dat het soms moed vraagt om voor de eerste maal over uw situatie te praten. Daarom is het mijn taak om u gerust te stellen, u te adviseren en persoonlijk te begeleiden.
Ik hoor het graag!