Alles over healing, bewustzijn, kaartleggen, workshops

Kaartleggen met Lenormand

Kaartleggen met Lenormand

Deze masterclass is voor iedereen die wil leren kaartleggen met de Lenormand kaarten. Voorkennis is niet nodig.

Wil je leren kaartleggen? Klik hierboven voor mijn gratis e-book! In mijn e-book vind je meer info over kaartleggen: geen hocus pocus, maar wat kaartleggen wél is en wat kaartleggen voor jou kan betekenen. De do’s en don’ts, de vooroordelen, het ontstaan en de basis van de Lenormand kaarten, een woordje over mezelf, en de inhoud van de workshop.
Mijn ochtendritueel is al elf jaar een dagelijkse portie kaartleggen bij mijn tas koffie. Ik ben nogal nieuwgierig naar wat mijn dag gaat brengen ;-).

Inhoud

  • Inleiding van de kaarten: De vier kleuren harten, klavers, ruiten, schoppen en de hofkaarten.
  • De betekenissen van de 36 kaarten: de theorie begeleid ik met praktische voorbeelden en mogelijke combinaties.
  • Verschillende legpatronen, inclusief de uitgebreide legging om een compleet overzicht te hebben van verleden – heden – toekomst.

Kaartleggen is een intuïtieve kunst. Je ontwikkelt met het kaartleggen jouw intuïtie. Deze innerlijke wijsheid helpt je bij alles! De kaarten zijn een handig hulpmiddel bij het verkrijgen van inzicht in jezelf, je relatie met anderen, je beroep, je gezondheid, je partner, de kinderen, je financiën,… en wat je nog te wachten staat in de toekomst. Kaarten geven werkelijk zin, inzicht en leiding aan je leven.

Ik ben beginnen kaartleggen met Lenormand in 2012. Sindsdien heb ik al duizenden leggingen gedaan, zowel voor mezelf als voor mijn cliënten. Bovendien heb ik in mijn workshops al honderden mensen leren kaartleggen.

Wens je graag een kaartlegging? Alle info over een kaartlegconsult vind je onder diensten.

Datum

Zaterdag 03/06/2023 van 14.00u tot 17.00u

Prijs

95,- incl. boekje originele Lenormand kaarten.

Verloop van de workshop

Mijn deur staat voor je open vanaf 13.45u. We beginnen stipt om 14.00u.

Ik start met een korte inleiding betreft de vier kleuren. Nadien volgt een uitvoerige bespreking van alle betekenissen van de 36 Lenormand kaarten.

Rond 15.15u geef ik 10 minuutjes tot een kwartiertje pauze.

Vanaf 15.30u tot 17.00u vliegen we er direct in en gaan over tot het praktisch kaartleggen. Jij stelt de vragen gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en je leert de kaarten te interpreteren. Ik begeleid je uiteraard bij de legging(en) en het interpreteren. Een drietal kaartleggingen zijn dus inbegrepen!

Praktisch

Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of telefonisch op 0468/22 53 62.

Plaatsen zijn beperkt. Je deelname is pas definitief bij betaling van 45,- voorschot op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding Lenormand. Het saldo van 50,- betaal je ter plaatse (cash of bankapp).

logo Brug tussen Twee werelden

Een eerste kennismaking is zo gebeurd. Ik besef dat het soms moed vraagt om voor de eerste maal over jouw situatie te praten. Daarom is het mijn taak om je gerust te stellen, je te adviseren en persoonlijk te begeleiden.
Ik hoor het graag!