+31468225362 nathalie@equivida.be

Brug naar Intuïtief Bewustzijn

Kaartleggen met Lenormand

Deze workshop is voor iedereen die wil leren kaartleggen met de Lenormand kaarten. Voorkennis is niet nodig.


Inhoud:

  • Ontstaan van de kaarten: Wie is Mlle Lenormand?
  • Inleiding van de kaarten: De vier kleuren harten, klavers, ruiten, schoppen en de hofkaarten.
  • De betekenis van de 36 kaarten: de theorie begeleid ik met praktische voorbeelden.
  • Verschillende legpatronen, inclusief de uitgebreide legging om een compleet overzicht te hebben van verleden – heden – toekomst.
  • Do’s en don’ts van kaartleggen.

Kaartleggen is een intuïtieve kunst, dus we ontwikkelen tegelijk onze intuïtie. De kaarten zijn een handig hulpmiddel bij het verkrijgen van inzicht in onszelf, in anderen, in de dingen die we meemaken in het leven en wat ons nog te wachten staat. Op die manier kunnen kaarten zin en betekenis geven aan ons leven.

 

Datum: Zaterdag 26/11/2022 van 14.00u tot 17.00u

Prijs p.p.: 95€

Inbegrepen:

  • Boekje originele Lenormand kaarten.
  • Drank: Koffie, thee, water.

Verloop van de workshop:

We starten stipt om 14.00u. Ik start met een korte inleiding betreft de vier kleuren. Nadien volgt een uitvoerige bespreking van alle betekenissen van de 36 Lenormand kaarten. Rond 15.15u geef ik 10 minuutjes tot een kwartiertje pauze. Vanaf 15.30u tot 17.00u vliegen we er direct in en gaan over tot het praktisch kaartleggen. Jij stelt de vragen gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en ik begeleid je hierin. Een drietal kaartleggingen zijn dus inbegrepen!

Praktisch:
Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be, telefonisch op 0468/22.53.62 of via het contactformulier.
Plaatsen zijn beperkt. Je deelname is pas definitief bij betaling van een voorschot (45€) op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding ‘Cursus Lenormand’. 50€ dient te worden betaald voor aanvang van de cursus per overschrijving of ter plaatse (cash of bankapp).